2013年4月28日日曜日

Natural cafe Bou,Nagoya (Closed)



Natural café Bou sijaitsee Nagoyan Fujigaokassa. Samassa paikassa järjestettiin vegaanitapaaminen ja buffet. Koska ravintolan ruoat oli tosi hyvät, päätin käymään uudestaan.

Ravintolaan pääsee metrolla ja metroasemmalta noin kuuden minuutin kävelymatka. Ensimmäistä kertaa oli vähän hankala löytää paikan, joten suosittelen ottaa kartan mukaan.

Ravintolan menu ei itse asiassa ole kaikki vegaanisia, sillä jotkut ruoassa käytetään kananmunia. Mutta kyllä henkilökunnalta voi aina kysyä.



Söin hayashirice ja karaage(syväpaistettu soijapaloja). Se oli lempiruokani, kun en ole ollut vielä kasvissyöjä, joten oli kiva yllätys, että vegaaninen hayashirice maistui niin hyvältä.
Tämä on mielestäni paras kasvisravintola Nagoyassa.

Ravintolan omistaja on todella ystävällinen ja oli hauska jutella hänen kanssaan. Hän sanoi, että hän tekee aktiivisesti hyväntekeväystöitä ja sen takia joskus ravintola on kiinni. Ravintolassa myös järjestetään erilaisia tapahtuma kuten elokuvanäytös ja keikat.

(English)
Natural cafe Bou is a vegetarian restaurant. Eggs are used in some menus, so better to ask from a owner. You can go there by Higashiyama line, subway and get off at Fujigaoka station. After that about 6 minutes by foot from the subway station. At first, I almost got lost untill I found the restaurant so I recommend taking a map with you.
I ordered hayashi rice, which was so good.  In my opinion, this is the best vegetarian restraint in Nagoya. There are also desserts such as tiramisu and drinks.

 Aichi-ken, Nagoya-shi, Meitō-ku, Nozomigaoka, 319

Tel: 052 - 768 - 5680
Close: Mondays, every 2nd and 4th Sundays

*******************************************

This restaurant has closed at 29.6.2013.
Still don't know if the owner opens new restaurant.

2 件のコメント:

  1. Kuulostaa todella herkulliselta!! Blogiasi on todella kiva lukea!

    xoxo,
    Raisa

    返信削除
  2. Blogissani on sinulle haaste :)

    返信削除