Aikaisemmin luulin,
että taco-rice on meksikolainen ruoka, mutta nykyään selvisi, että se on alukuperäisesti
tehty Okinawassa, etelä-saarissa Japanissa.
En ole koskaan syönyt oikekeaa taco-ricea, sillä siihen käytetään lihaa, joten
en tiedä miten oikeaa taco-riisia tehdään.
Käytän vegaanisissa taco-ricessa
soijarouhetta lihan sijaan. Taco-rice on ysksinkertainen, nopea ja helppo
ruoka. Ensin laitetaan lautaselle riisia, ja sen päälle salaatteja. Sitten salaattien
päälle tomaattinen soijarouhekastiketta (teen sen samalla tavalla kuin tortillan
tomaattinen soijarouhetäyte, eli siihen kuuluu mm. soijarohetta, tomaattimurskaa,
sipulia, valkosipulia ja taco-mausteseos). Sitten vielä soijarouhekastikkeen
päälle salsakastiketta ja soijajuustoa (tällä kertaa laitoin vegaanista
parmesaanijuustoa) Lopuksi taco-ricen ympärille laitetaan tomatteja ja
avokadoa. Helppoa!
0 件のコメント:
コメントを投稿